TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Kertész Máté vblogot küld nektek az Xtreme Couture-ból

2015.08.23. 21:11 td_axl

kertesz_xtreme_couture.jpg

Azt már vágjátok, hogy az ifjú magyar MMA tehetség Kertész Máté Vegasban tolja az edzéseket az Xtreme Couture csapatában. Ki ne lenne kíváncsi pár élmény-pillanatra a Vegasi valóságból, egy magyar álomból? 

 

Nos, Máté egy rövid videós anyagban jelentkezik be, amiben helyzetjelentést kapunk a kinti munkáról és tervekről. Máté mellett Nagy Tibi is beköszön, Tibi pár huzamosabb ideje tolja kint a napokat, jó látni két magyart így hazahívni. Hogy aztán legyen némi fokozott szívdobogás is még, olyan nevek, mint Ryan Couture, vagy Forrest Griffin elmondja, hogy Máté legközelebbi bunyójakor szurkoljatok a magyar srácnak. Elvileg mindez hamarosan a HFC-ben érkezik, ami mi meg türelmetlenül várunk, of course. Jó legyél Máté és használd ki még a hátralévő időt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627728918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása