TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Kertész Máté az Xtreme Couture csapatánál edz

2015.07.09. 20:32 td_axl

kertesz-mate.jpg

2014 tavaszát sosem felejtem. A TOTALDAMAGE FIGHT NIGHT #1 volt életem első MMA rendezvénye, amit rutintalanul igyekeztem tető alá hozni és indulókat kerestem a 84 kilós tornára. Győrben Kokó HFC buliján pedig kinéztem Kertész Mátét, aki akkor még elsősorban földön érezte biztonságban magát, hogy aztán a TDFN#1 tartalék meccséről a döntőben találja magát. Most pedig egy év után másodjára érkezett az álmok földjére. 

 

Szóval kicsit bátortalanra sikeredett a tavalyi TDFN#1 Countdown videó, de ez csak a kamerának szólt, Máté legyőzve Máté Lacit a döntőbe jutott Kálucz Martin kéztörése miatt. Ott Balla 'Bebi' Ferivel volt egy mély rúgásos keringője, amiből nem tudott visszajönni, így nyert, majd óvást követően no contest mellett búcsúztunk el. Azóta is a levegőben lóg Máté, Bebi és Martin feje fölött a TDFN#1 cím, egyszer talán lerendezzük ezt a kérdést is. 

Közben Máté pedig hatalmasat fejlődött. A TDFN#1 után kiment az USA-ba a Syndicate csapatához, ahol többe k között Vinny Magalhães mellett tanult és acélosodott. Bódis Gergő is vele tartott akkor, apropó, ne feledjétek, Gergő szombaton az Enfusion gálán bunyózik, WAAR! Szóval Máté ott nem csak technikát tanult, hanem haverkodott is, és a korábbi TUF induló Josh Clark meg visszavárta őt, ezúttal azonban már az Xtreme Couture soraiba. A legendás Randy csapatába, ahol nem mellesleg Ray Sefo is sűrűn megfordul, aki az impozánsan fejlődő WSOF MMA szervezet elnöke. Szóval az Xtreme Couture edzésein Nagy Tibi mellett egy újabb magyar nyomja majd, akinek azért nem volt ilyen könnyű a kijutás az USA-ba.

kertesz-mate2.jpg

Bódis, Kertész meg valami Baroni

A Syndicate-ből való hazatérést követően Máté egy évet melózott és készült arra, hogy visszatérhessen az Államokba, hogy álmáért dolgozhasson, egy kinti szervezetben sikereket elérve büszkévé tehessen minket. Közben pedig itthon a Twinsben Schildkraut Roland és Bene Zoltán irányítása alatt a jitsujába offenzív vonalat vittek, valamint a komplexitás irányában az állóharca is komolyat fejlődött. Ezt a HFC 09 győri állomásán többször ki is hangsúlyoztam,  Münczberg Gergő tudna mesélni azokról a térdesekről, amit kapott Mátétól. Ezt a meccset hamarosan a sport TV programjában láthatjátok, holnap megyek kommentálni egy HFC egyveleget, abban helyet kapott ez a bunyó  is. 

Szóval öröm ilyen dolgokról dumázni Mátéval, sok sikert kívánunk neked srác, a szponzorok meg ne kerüljenek el, hogy jöjjön össze az a kinti szerződés, mondjuk kezdésként egy WSOF meccs ;)

Közben pedig megszületik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája. Te részese leszel ennek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967613750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása