TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|LESNAR: Brock Lesnar visszatért a ringbe, és mindenkit kiirtott (videó)

2015.07.04. 19:42 td_interim

brock_tongue.jpg 

Suplex city, bitch!

 

Brock Lesnar körül teljes csendben teltek az elmúlt hónapok. Egy mukkanást sem lehetett hallani a Nagy Fehér felől, mióta végleg lezárta az MMA-s múltját, pár napra rá pedig elveszítette a WWE nehézsúlyú bajnoki övét (azaz nem elveszítette, hanem ugye a szemét Seth Rollins ellopta tőle). És most, derült égből villámcsapásként visszatért a Mindenekfelettálló.

A WWE július negyedikét Japánban ünnepelte: The Beast in the East néven összehoztak egy haknit Lesnarnak, hadd tapsoljon Tokyo hálás közönsége a tiszteletkörnek, csak hát Brock ugye képtelen nem 200%-on pörögni, így egy laza mérkőzés helyett elpusztított egy kisebb falut.

Na jó, csak annyi történt, hogy volt egy ellenfele, akit jó szokása szerint szíjjelszuplézott, aztán elbánt a berohanó csapattársaival is. Az áldozati bárányt Kofi Kingstonnak hívták, ha valakit érdekelnek az ilyen lényegtelen részletek. A meccs összefoglalója: 

Oh Brock. Hiányoztál.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377595828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása