TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brock Lesnar új szerződést írt alá a WWE-vel, végleg lezárta MMA-s múltját

2015.03.25. 18:50 td_interim

tumblr_lx8ppwwwnm1qggj2m.jpg

Gyász.

 

Brock Lesnar amerikai idő szerint hétfő éjjel új szerződést írt alá a World Wrestling Entertainment-tel, kedden pedig nyilvánosan is bejelentette, hogy MMA-pályafutásának örökre vége.

 

Régóta terjedtek a pletykák, hogy Lesnar otthagyja a pro wrestlinget, és visszatér a ketrecbe, de az izgatott pusmogás idén erősödött fel igazán – olyannyira, hogy még a Bellator-főnök Scott Coker is kijelentette: amennyiben Lesnar szabadügynökké válik, mindent meg fognak tenni azért, hogy leigazolják. A legnagyobb esély természetesen arra mutatkozott, hogy a Nagy Fehér korábbi munkaadójához, a UFC-hez tér vissza, akik nyilván nem lettek volna szűkmarkúak egykori PPV-királyukhoz.

 

Brock most azt nyilatkozta, hogy olyan UFC-szerződésre mondott nemet, ami tízszer annyit ért, mint azok a papírok, amikkel pályafutása első, és most már biztosan egyetlen MMA-szakaszában kínálták. Ráadásul amikor kedden felhívta a sportág vezető szervezetének irodáját, azok készek lettek volna tovább növelni az ajánlatot. A Nagy Fehér viszont nem állt kötélnek.

 

 

 

Beszéltem Danával, Lorenzóval, Vince-szel, a feleségemmel, a barátaimmal, sok álmatlan éjszakát okozott ez nekem, de végső soron a szórakoztatásra születtem, és ezt szeretem csinálni.

 

Hivatalosan is lezárom MMA-s múltam. Tegnap este leszerződtem a WWE-hez. Tegnap este megegyeztünk. Az ajánlatuk visszautasíthatatlan volt. Azt hiszem, ez így fair a rajongókhoz – és én fair akarok lenni hozzájuk – hogy tudják, hogy vasárnap nálam marad az az átkozott (WWE) öv.

Lesnar valóban komolyan mérlegelte a visszatérés lehetőségét. Elmondása szerint egy évig tartott, míg megszülte a döntést, a kavarással nem WWE-s alkupozícióját akarta javítani (persze ez ártani nem ártott neki), és két és fél hónapja már újra MMA-edzéseket végzett.

 

A benne munkáló küzdőszellem nem hagyta volna, hogy vereségi szériával zárja le ketrec-karrierjét, de közbeszólt a józan ész. Brock Lesnar nyáron tölti be a 38-at, a UFC nehézsúlyú övét nem csak megnyerte, de kétszer meg is védte, aminél többször a szervezetnél még senkinek sem sikerült – úgy gondolja, ennél többet a sportban már aligha érhetne el. Ráadásul a WWE „részmunkaidőért teljes bért” fizet neki. 

Most már öregebb ősember vagyok, és bölcsebb ősember döntéseket hozok. Az oktagonbeli hagyatékom nem bővül tovább.

- viccelődött Lesnar. MMA-s visszatérésére számos jel mutatott: a UFC 184-es jelenése, a WWE vezetőségével való összebalhézása, az, hogy Dana White kimondatlanul is számolt vele, és persze a pár héttel ezelőtti, legendás mentalista mutatvány.

 

Brock Lesnar a vasárnapi WrestleManián védi meg WWE bajnoki övét Roman Reigns ellen.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547303536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása