TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 70: Machida vs. Romero élő közvetítés

2015.06.27. 20:44 td_interim

machida-vs-romero-betting-predictions-ufc-fight-night-70-betting-predictions-machida-vs-romero-picks-ufc-fight-night-70-picks-luca-fury-betting-guide-tips-odds-poster.png 

Csak egy kattintás, és.

 

Sunyin közelít ez a gála, annál fontosabb a főmeccse: nagyjából itt dől el, hogy végleg búcsút mondhatunk-e egy régi, nagy kedvencnek.

Lyoto Machidának igencsak szarul áll a szénája, egyszerűen muszáj lesz Yoel Romero ellen győznie, ha azt akarja, hogy a jövőben is tényező maradjon a középsúlyú címvadászatban. Ha viszont veszít, az hajlott kora, és utóbbi időszakban mutatott teljesítménye fényében nagyjából egy sírfelirattal fog felérni.

A menü további részében nem nagyon vannak ismert arcok, de ez mostanában úgyis azt jelenti, hogy rengeteg finish-sel kell számolni – az meg pláne a kivégzések malmára hajtja a vizet, hogy az éjjeli gála bunyóit a WEC-es kisketrecben vívják majd. Az esélyekről itt írtunk.

Az ültetők hajnali kettőkor kezdődnek, a main card pedig hajnali négykor. A közvetítéseket itt, itt és itt találod.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457578860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása