TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 66: Edgar vs. Faber mérlegelés élőben itt!

2015.05.15. 12:24 td_interim

fahar-edgar-ufc-poster-20150212_21a30b0c71d744fba6450a239a10c4f1.jpg 

Most máshogy rúg minket seggbe az időzóna-probléma, mint szokott: a mázsálás délután egykor kezdődik.

 

A UFC Fight Night/Morning: Edgar vs. Faber lesz az első alkalom, hogy Dana White brigádja a Fülöp-szigetekre teszi a lábát, és a szervezők tettek is azért, hogy különleges legyen a gála.

A fő attrakció egy szupermeccs: az MMA könnyebb súlycsoportjainak két igazi, közönségkedvenc veteránja csap össze. Urijah Faber fellép pehelysúlyba, hogy megmérkőzzön Frankie Edgarral – minden adott egy nyaktörő tempójú, átkozott jó bunyóhoz.

Az előmeccsen minden harcosok legsztoikusabbja, Gegard Mousasi próbál meg nem elaludni Costas Philippou ellen, az őket megelőző párosítás pedig keserédes ízt ad majd a rendezvényhez: ez lesz az utolsó alkalom, hogy Mark Munoz ketrecbe lép. A filippínó-amerikait Luke Barnatt fogja búcsúztatni. 

Mázsára fel!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907461376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása