TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Feltámad a box a mozivásznon a Southpaw révén?

2015.03.28. 20:17 td_axl

Már korábban is jeleztük nektek, hogy egy ígéretesnek tűnő box tematikájú film érkezik Southpaw cím alatt, most viszont a trailert is megleshetjük.

 

Már maga a háttértörténet is érdekes maga nemében. Emlékeztek még az Eminem élete által ihletett 8 Mile című filmre? Egész jóra sikeredett, melyben Marshall elmesélhette minden kínját a múltjával kapcsolatban, mellé meg bólogathattunk Mobb Deep ritmusokra. Nos, a 8 Mile egyfajta metaforikus folytatásának szánták a Southpaw filmet, mely Eminem harcát a lányáért, ellenségeivel és magával az élettel mutatta volna be Shady főszereplésével. Maga filmcím is innen jön, hiszen Eminem balkezes. Végül azonban a Dreamworks megvásárolta a szükséges jogokat, a főszerepbe székébe pedig Jake Gyllenhaal landolt, ami valljuk be, a trailer alapján igencsak jó döntésnek tűnik.  

A történet szerint Billy “The Great” Hope karrierje csúcsán hírnén, siker és gyönyörű család mellől zuhan a mélybe, hogy a múlt árnyai szőtte drog és alkohol béklyóból törjön ki és rendbe tegye életét. Eminem maga osztotta meg a trailert, melyben Gyllenhaal mellett Rachel McAdams, Forrest Whitaker és 50 Cent játszik, Antoine Fuqua rendezése pedig reményre ad okot, hogy nagyszerű filmet kapunk júliusban. 

td_nation_mozi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr247313724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása