TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TDMovie: Jake Gyllenhall brutális átalakulása a Southpaw főszerepére

2014.11.30. 15:00 td_axl

jake.jpg

A Southpaw forgatása előtt Antoine Fuqua rendező megígérte, hogy nem fogjuk felismerni Jake Gyllenhallt a film főszerepében, olyan átalakuláson fog keresztül menni. Jake a kultikus Donnie Darko filmszereppel robbant be a köztudatba, aztán olyan filmekben láthattad, mint a Zodiac, Prisoners, End of Watch, Nightcrawler vagy a sokak biztosítékát kiverő Túl a barátságon című alkotásban.

A Southpow Billy “The Great” Hope bokszoló igaz történetét feldolgozó anyag lesz. Hope nagyszerű ökölvívó volt, a világ tetejéről azonban a mélyben találta magát felesége tragikus halálát követően. Korábbi bokszoló barátja Tick - akit Forest Whitaker játszik majd - karolta fel és indította el ismét az élet nevű úton. Egyelőre a fenti kép szivárgott ki a Southpaw-ról, Gyllenhall valóban komoly átalakuláson ment keresztül, tekintve, hogy legutóbbi filmje, a Nightcrawler kedvéért 30 fontot adott le és igencsak halálközeli állapotban festett a film premierjekor is. Város a Southpaw, valószínűleg jövő ilyenkor láthatjuk a mozikban.

Jake Gyllehaal a ‘Nightcrawler’ filmben

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1006945525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása