TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva akciófilmsztár akar lenni

2015.03.12. 11:11 td_interim

silva-1.jpg 

A doppingtesztjét bebukó brazil fenomén instagramján vallott új terveiről.

 

Anderson Silva előrukkolt az első jó gondolattal, ami doppingbotrányának kirobbanása óta eszébe jutott. A bebukott cuccteszt eredményeinek egyre szürreálisabb tagadása, és egy Nick Diaz elleni második meccs hajmeresztő ötlete után végre olyasmivel állt elő, amire nem szemforgatás a helyes reakció. Anderson színész akar lenni, szeme előtt Dwayne Johnson és Vin Diesel példája lebeg.

 

Mindig kellenek új álmok, hogy az élet ne váljon örökös rutinfeladattá. Úgyhogy most azért az álmomért küzdök, hogy színész lehessek. Köszönöm The Rock-nak és Vin Diesel-nek, hogy inspirálnak életem új szakaszában!

Azt ugyan ennyiből még nem lehet leszűrni, hogy a Pók ezzel szögre akasztja-e a négyunciás kesztyűt, de ha összejönne neki valami filmszerep – és tekintve, hogy Brazíliában még mindig istenként imádják, miért is ne jönne össze – akkor talán elporlad a csökönyössége, és tényleg visszavonul az aktív bunyótól. Mint a pipás haverja. Nem lenne az olyan rossz megoldás.

 Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr257262285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása