TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva be fogja ismerni, hogy szteroidokat használt

2015.03.02. 17:41 td_interim

 anderson-silva-up-close-personal-v1-440x310.jpg

… de csak terápiás, nem pedig teljesítménynövelő céllal.

 

Sajtóértesülések szerint Anderson Silva a Nevadai Sportbizottság következő meghallgatásán be fogja ismerni, hogy anabolikus szteroidokat szedett, de azzal magyarázza majd a dolgot, hogy kizárólag terápiás céllal, a lába gyógyulását meggyorsítandó fordult a tiltott szerekhez.

td_banner2.jpg 

Silva ezzel azt az érvet húzza elő a kalapból, amiben a cuccteszt-bukás után a hüledező rajongók egy része reménykedett. A brazil UOL szerint Anderson azzal magyarázza majd a drostanolone és androstane használatot, hogy a két anabolikus szteroid csak a törés körüli izmok megerősítését szolgálta, ugyanúgy, ahogy az oxazepam/temazepam nyugtató/altató koktél, amit Silva meccs után vett mintáiból mutattak ki.

A sajtóhír szerint Silva azzal is menteni próbálja majd a helyzetet, hogy azt mondja: a szteroid-adagok elég kicsik voltak ahhoz, hogy ne juttassák teljesítménybeli előnyhöz, valamint, hogy nem szándékosan vezette félre a Sportbizottságot. Ez utóbbit nem tudom, hogyan képzeli az Andersont felkészítő csapat, hiszen a meccset megelőzően a harcosnak ki kellett töltenie egy ívet, ahol a találkozót megelőző egy hónapban használt szerekről kellett nyilatkozni. Silva ide csak annyit firkantott: fehérjepor. Persze lehet, hogy csak simán kiment a fejéből a többi cucc, végül is tényleg nem könnyű szavak azok a fránya koksznevek.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767234289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása