TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nick Diaz már megint rákacsintott a nyugdíjra, bunyó helyett inkább csak szmokizgatna otthon

2015.02.09. 09:24 td_interim

ufc-183-preview-nick-diaz-video.jpg

Két instagram poszt, két hashtag: Nick Diaz dióhéjban.

Stockton legnagyobb királya, aki félelmet nem ismerő, és mindenbe beleszaró személyiségével a legbrutálisabb közúti balesetek túlélőibe is játszi könnyedséggel önt lelket, megint úgy döntött, hogy ez az egész MMA-mizéria, ami miatt annyian odavagyunk érte, és amiben annyira jó, végső soron nem is olyan érdekes. Nick a megengedett marihuána-szint duplájával bukott meg Anderson Silva elleni, nyugdíjból visszatérő meccsén, ahol ellenfele, akit hosszú évekig minden idők legjobbjának hívtunk, bedoppingolva se tudta kivégezni. Az újabb vereséggel Diaz mérlege utolsó három meccsét tekintve 0-3-ra módosult, a gála utáni sajtótájékoztatón pedig arról beszélt a harcos, hogy belefáradt abba, hogy ő a vesztes, és talán jobb lenne, ha az MMA rajongók elfelejtenék. Most pedig egy nap leforgása alatt két olyan posztot osztott meg instagramján, ami Diaz-mércével felér egy hivatalos bejelentéssel.

Love my people #mma #lodi #dunfighting

A photo posted by nickdiaz209 (@nickdiaz209) on

#dunfighting

Roll with the best #tommychong #nosteroids #allnatural

A photo posted by nickdiaz209 (@nickdiaz209) on

#nosteroids #allnatural

Az első képen szeretett edzőtársai körében, de a #dunfighting, azaz „végeztem a bunyóval” hashtaggel feszít, a másodikon pedig Tommy Chong, a kanadai származású, veterán stand up-os és fűfej mellett mosolyog – miközben a #nosteroids-szal egy picit Anderson Silva orrát is megpöcköli.

td_banner2.jpg

Diaz először a Carlos Condit ellen elveszített UFC ideiglenes váltósúlyú bajnoki címmeccs után, „nincs szükségem erre a szarra”-felkiáltással vonult vissza. A nyugdíja egészen addig tartott, amíg a UFC fel nem ajánlotta neki a lehetőséget arra, hogy végre kiálljon a Conditot idő közben megverő, hivatalos bajnok Geroges St-Pierre ellen. Ismét kikapott, akkor azt mondta, „nem hiszem, hogy még mindig megvan bennem (a tűz).” Ekkor nyugdíjazta magát másodjára, ami egészen a Silva-bunyó lehetőségének felmerüléséig tartott. A mostani kudarc után már Dana White is azonnal leszögezte: szerinte Diaz megint el fog tűnni. Nick az utolsó három meccsét pontozással veszítette el, az eredményeket erősen vitatta.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207151573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása