TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson újra kiállna Nick Diazzal, hogy bizonyítsa: koksz nélkül is megy még a bunyó

2015.03.04. 20:24 td_interim

picard-facepalm.jpg

Pedig leginkább csak kussolnia kéne most már.

 

A TMZ bulvárbirodalom száguldó riportere Los Angeles-ben érte utol a megtépázott hírnevű egykori p4p király Anderson Silvát. Kérdései természetesen a doppingügyre vonatkoztak. Anderson sajnos folytatta a kínos vesszőfutását, tamáskodott, és még egy WTF-nyulat is előrángatott a kalapjából.

Fussunk át a lényegen, hogy írásban is meglegyen: Silva nem tudja, hogyan bukhatott meg a cuccteszteken, a kérdésre, hogy talán a gyógyulását segítő akármilyen szer miatt bukhatott, azt feleli, hogy át kell néznie a készítményeket, amiket használ, és végül, amikor a riporter azt kérdezi, hogy mit szól ahhoz, hogy a Nevadai Sportbizottság minden bizonnyal eltörli majd a Diaz-meccs eredményét, Anderson azt mondja: újra ki akar állni Nick-kel, hogy bebizonyítsa, valódi volt a győzelme.

MMA-rajongók, számoljunk el tízig, és csak utána sikoltsunk egy velőtrázót.

td_banner2.jpg

Szóval. Anderson pár hét alatt az „éééééén??? SOHA!”-tól a „na jó, lehet, hogy egy picit mégis csak”-on át eljutott a „jövőre kiállok vele koksz nélkül!”-ig, és erre ne folyjon ki az agyam a fülemen. Mondjuk nem semmi manőver, erre tényleg csakis a legnagyobbak képesek. Bárcsak ők se lennének: Silva, ha már tagad, tagadjon a végsőkig, és játssza a hülyét a sírig, mert ez így másra nem jó, csak arra, hogy még jobban rombolja vele nimbuszát. De leginkább persze ne is tagadjon. Elkapták, most már legyen benne annyi gerinc, mint a többszörösen visszaeső egykori riválisában, Chael Sonnen-ben volt, aki legutóbbi bukásakor egyszerűen feltartotta a kezét, és annyit mondott: nyertetek. Anderson most téblábolt át a szomorúság pusztájából a szánalom mocsarába.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937241303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása