TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC: azért rejtegetjük Sivert, hogy felbőszítsük

2015.01.14. 09:34 td_interim

dana-white-lorenzo-fertitta-ufc-162-750.jpg

A UFC Fight Night 59 felvezető körei nyomán legalább annyira téma a látástól-vakulásig nyomatott Conor McGregor, mint az, hogy ellenfele, Dennis Siver eddig nulla promóciót kapott. Mi is furcsálltuk, hogy Siver eddig összesen egyszer kapott nyilvánosságot, és akkor sem a UFC-től, hanem egy német MMA-laptól. A UFC fejeseinek új nyilatkozatai szerint: mindenki nyugodjon le a picsába, ez volt a terv.

Mindvégig így terveztük az időzítést. Ez volt a teaser. Majd látod az eheti promókat: mind a harcról fog szólni, Dennis Siverről, és mindarról, amit eddig elért. Ez csak egy kis ízelítő volt, és különben is, csak fel akartunk húzni benneteket. Mivel olyan kevésszer csináljuk ezt, felkapjátok rá a fejeteket. Ugyanezt csináltuk Tito Ortizzal a régi időkben. Nem csináljuk túl gyakran, és ezért működött is. Beszélni kezdtek róla az emberek.

- mondta Lorenzo Fertitta, UFC ügyvezető elnök. Erre Dana White, UFC elnök azzal kontrázott rá, hogy ez a taktika nem csak az eladásoknak tesz majd jót, de a meccsnek is.

Most kaptunk egy idézetet Dennis Sivertől, azt mondta, „Elmegyek Bostonba és megbüntetem Conor McGregort.” Úgy gondolja, szarnak rá – és biztos vagyok abban, hogy azt érzi, nem csak Conor McGregor szarik rá, de a UFC is – hát most majd úgy lép ketrecbe, hogy le akarja csapni a másik kölyök fejét.

Ez végül is bejött: a mindig nyugodt Siver ezúttal habzó szájjal fogadkozik, hogy szétcsapja Conort, és röhögve táncol majd a sírján. White egyébként – promóteri kötelességének eleget téve – hisz Siver képességeiben, abban, hogy van esélye győzni. A UFC A-terve persze az, hogy a német-orosz lesz az áldozati bárány, és az ugródeszka a kincsesbányát jelentő írországi Aldo – McGregor stadionmeccshez. De ha mégis Siver győzne... akkor már meg is van a UFC első német bástyája. Éppen néhány napja jött a hír, hogy a UFC 2015-ben kőkeményen rámegy a német piacra. Németországban 2010 márciusától tiltott volt a UFC-tévéközvetítések sugárzása „azok erőszakossága, és fiatalokra gyakorolt negatív hatása” miatt. (Mer ugye biztos nem a döglődő német bokszpiac sírta ki a tiltást.) A tiltás feloldásáról tavaly október 9-én döntöttek Münchenben. Hogy McGregor ellenfele Siver lesz, október 24-én jelentették be. Well played. $$$

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207067395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása