TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Siver: McGregor feldughatja magának a jóslatait

2015.01.12. 18:03 td_interim

siver_numberone.jpg 

 

Dennis Siver eddig az „ember, aki ott se volt”-szerepre volt kárhoztatva a UFC Fight Night 59 felvezető köreiben. A szervezet teljes gőzzel promózza a jövő vasárnapi gálát, de közben – érthető, ám igazságtalan módon – mindent kizárólag Conor McGregorra hegyez ki. A nagydumás ír nevetségesen kevés idő leforgása alatt kapott megdöbbentően sok videót – az egész promóció során Siver pedig egyelőre összesen két másodpercet. A dolgok jelen állása szerint még egyetlen meccset sem sikerült ennyire egyoldalúan felvezetni a UFC történetében. És most sem Dana White-ék tolták oda a mikrofont nagy kegyesen a német-orosz harcos orra elé, hanem a GroundAndPound.de. De legalább valaki, valahol odafigyel Siverre. Mint ahogy ő nagyon is odafigyel következő ellenfelére.

 

Mindenki azt hiszi, hogy már előre elveszítettem ezt a meccset. Nem nyomathatsz így valakit négy meccs után. Az utolsó meccsén jónak tűnt, de az a harc csak úgy két percig tartott. Szerintem az egy mázlis ütés volt (Poirier ellen), mert egészen addig kiegyenlített volt a dolog. És az azelőtti meccsei sem voltak valami különlegesek. Egyáltalán nem nyűgöz le. Azt ígérte, hogy két percen belül megver, de feldughatja magának a jóslatát. Amikor vasárnap kivégzem, röhögni fogok rajta. Megértem azt, hogy a kamera előtt köcsögségeket beszél, de amikor magánemberként, a színfalak mögött teszi, az azt bizonyítja nekem, hogy ő egy seggfej.

 

Hát hajrá, Komisz, ne hagyd magad elnyomni, ha már a UFC – egyelőre legalábbis – tudni sem akar rólad. Más kérdés, hogy mi számít itt magánszférának? A twitter és az instagram? Ha erre gondol Siver, akkor le van maradva pár kanyarral, de a kedvéért megidézem Nyilvánvaló Kapitányt:

 

Dennis, a huszonegyedik században, a szélessávú internet és a közösségi oldalak korában a főműsoridő nem akkor ér véget, amikor a kamerát leállítják, hanem akkor, amikor akarod. Conor McGregor a showbiznisz-arcát nem csak a sajtótájékoztatókra viszi el magával, de azt viseli minden egyes twitter és instagram bejegyzésében is. A valódi magánszférájából annyit mutat meg, amennyit akar – lehet, hogy ő éppen úgy döntött, azt teljes egészében elzárja az internet elől. Lehet, hogy Conor McGregor valójában – magánemberként – kedves. Lehet, hogy még a pónikat is szereti.

 

Köszönjük, Kapitány úr!

td_polo_banner2.gif 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477065585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2015.01.13. 09:19:01

Bizony! Amikor gratulált Ivánnak számomra egyértelművé tette, hogy olyan faszfej mint látszik!
süti beállítások módosítása