TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Pettis: Nurmagomedov állóharca amatőr

2015.01.12. 18:45 td_interim

091014-ufc-nurmagomedov-and-pettis-split-ahn-pi_vresize_1200_675_high_56.jpg

 

Anthony Pettis rövidesen ismét ketrecbe lép, hogy a ravaszul dagizgató Rafael dos Anjos ellen megvédje a UFC könnyűsúlyú bajnoki övét. A kóstolgatás már meg is kezdődött, de a bajnok nem csak az új kihívójával állt le verbális sparringra, az MMAjunkie megkeresésére volt egy-két kedves szava a már jó ideje a közelben ólálkodó, veretlen sambo-királynak, Khabib Nurmagomedovnak is.

 

Úgy érzem, az állóharca amatőr szintű. Csak a birkózásával boldogul. Azt hiszi, az állóharca elég jó ahhoz, hogy túléljen velem szemben, földre vigyen, és 25 percig nyomorgasson? Soha nem csinált még ilyet. Soha nem küzdött főmeccsen, 25 percig. Bárki elbirkózik 15 percig, de ha a címért küzdesz, az más. Ugyanakkor az állóharca amatőr az én birkózásomhoz képest. Ha össze akarod hasonlítani a kettőt, én sokkal jobb vagyok a földön, mint amennyire ő jó állva.

 

A térdsérüléséből lassacskán felépülő Nurmagomedov az elmúlt hónapokban mindent megtett, hogy Pettis fejébe férkőzzön. Ezt az interjút sem hagyta szó nélkül, twitterén rögtön visszalőtt:

Nincs szükségem állóharcra, hogy megreptessem ezt a csirkét.

A Sas valószínűleg így tervezi majdani meccsét Showtime ellen:

Ground And Pound #teamkhabib #reebok#ufc#lightweight#andnew

Видео опубликовано Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

 

Hogy a csirkereptetésre, vagy a brazil elleni bunyóra kell-e tovább készülnie a dagesztáninak, az márciusban, a UFC 185-ön derül ki.

 

td_polo_banner2.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637059455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása