TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Zsírháború: a ravaszdi dos Anjos furmányosan cikizi a dagi Pettist

2015.01.06. 10:18 td_interim

014639_185_pettisrdaannouncement.jpg

 

A UFC 182-n jelentették be, hogy Anthony Pettis legközelebb Rafael dos Anjos ellen védheti meg könnyűsúlyú bajnoki címét. Pettis ki is posztolt egy képet az instagramra, amin viszont nem könnyűsúlyúnak, hanem dagadtnak és csüggedtnek tűnik.

Back 2 work still smelling like vacation... Good work with one of Milwaukee's best @luis_feliciano @reebok @roufusport

Uma foto publicada por Anthony Pettis (@showtimepettis) em

Néhány nappal ezelőtt dos Anjos instáján ez a kép tűnt fel:

A bögre felirata gordo, azaz KÖVÉR. Véletlen egybeesés lenne? Vagy ez már a pszichológiai hadviselés része? Dos Anjos megneszelte a pettisi seggesedést, és a maga kifinomult brazil módszerével így akarja megtörni a bajnok magabiztosságát??? AKUTYAFÁJÁT!!! :-O

Amúgy a találkozó a UFC 185 főmeccse lesz, március 14-én, a dallasi American Airlines Center-ben rendezik meg. Pettist lényegesen filigránabb formában legutóbb a UFC 181-en láttuk a ketrecben, ahol két menet alatt kicsinálta Gilbert Melendezt, és megvédte bajnoki címét. A ravaszul csúfolódó dos Anjos a UFC on FOX 13-on darálta be a lehet, hogy sérült Nate Diazt, előtte a UFC Fight Night 49-en ütötte ki Pettis néhai riválisát, az ex-bajnok Benson Hendersont. Fel a fejjel, Anthony! Nem csak te eresztettél le a karácsonyi zabálásban!

nyeremeny.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr117045261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása