TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nurmagomedov oroszból korrepetálná Pettist

2014.09.17. 10:42 td_interim

khabib-haters.jpg

A UFC könnyűsúlyának egyik legnagyobb ígérete meniscus szakadásból lábadozik, de így iskolakezdéskor megígérte, hogy rövidesen szárnyai alá veszi jó barátját, az idegen nyelvekkel nehezen birkózó Anthoy Pettist. Showtime ugyanis újabb nyilatkozataiban rosszul ejti Nurmagomedov nevét.

„Most még nem tudja, hogy kell kimondani a nevem. Jövőre megtanulja.”

A dagesztáni harcos az MMAfighting.com-nak nyilatkozva „könnyű fizunak” nevezte Pettist, aki „sem birkózásban, sem védekezésben nem jó.”

anthony-pettis-wec-48-w-450x260.jpg

Nagyon bízik a UFC Nurmagomedovban, és a legjobb kezekben akarja tudni. Amikor nemrégiben a szervezet fülébe jutott, hogy a dagesztáni saját zsebből fizeti a rehabilitációs kezeléseket, rögtön Los Angelesbe reptették. Azóta ugyanaz az orvos felügyeli gyógyulását, aki Georges St-Pierre és Conor McGregor térdproblémáit is rendbe tette. A kezelés költségeit teljes mértékben a UFC állja. A Sas jövő februárban térne vissza a ketrecbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr666689907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása