TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Nieky Holzken visszatért, és repülőtérdes KO-t osztott karácsonyra

2014.12.30. 17:25 td_interim

141226_one_shot_maxminx430yq90.jpg

Nieky Holzken több mint egy éves kihagyást követően december 25-én, a törökországi Antalyában tért vissza a ringbe, cukiskodás és dalolászás helyett bunyóval töltve a karácsonyt. A One Shot promóció gáláján a helyi Yusuf Karakaya volt az ellenfele, aki egy meneten belül lefeküdt a holland kiválóságnak: több rászámolás után Holzken repülő térdese tette be nála a kaput, amit a biztonság kedvéért még egy balos is követett.

Holzken egész évben vállsérüléssel bajlódott, ez a karácsonyi lazulás egyértelműen felhozó meccs volt neki, nem pedig komoly kihívás. A pletykák szerint a holland a február elejére ütemezett Glory 19-en fordíthatja újra komolyra a dolgokat, ahol a váltósúlyú torna nagy esélyeseként lépne ringbe. Legutóbb a Glory 13: Tokyo váltósúlyú tornáján szerepelt, és nyerte meg fölényesen.

A karácsonyi buliban ringbe lépett a franciák fenegyereke, Patrice Quarteron is, aki nyár óta volt pihenőn, miután az októberi, Badr Hari ellen tervezett találkozóját botrányos körülmények között lefújták. Neki sem kellett különösebben megizzadnia, bár kivégezni nem tudta ellenfelét, az azeri-török Zamiq Atakisiyev-et, végig irányította a meccset, és meg is nyerte pontozással. Aztán hozta a szokásos, hülye formáját, és végigbolondozta az eredményhirdetést.

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767016579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása