TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gegard Mousasi és a hiányzó küzdőszellem

2014.09.08. 20:50 td_Emree

gegard-mousasi2.jpg

Na most, akkor mi van? Tehetjük fel mi is a kérdés.

Ronaldo „Jacaré” Souza guillotine fojtással kopogtatta Gegard Mousasit a harmadik menetben, a múlt hétvégi UFC Fight Night 50. gálán. Ezzel Jacaré hosszú idő óta az első ember, akinek sikerült a végső gongszó előtt győzedelmeskednie Mousasival szemben. 2006-ban Pride Fc mérkőzésen Akihiro Gonónak egy karfeszítéssel tudta kopogtatni Gegardot. Mousasi természetesen folytatta karrierjét, azonban mintha eltört volna benne valami. Összesen két vereséget szenvedett el azóta és azokat is pontozással. De a korábbi tűz oda lett!

Természetesen a tengerentúli újságírók is faggatták, hogy mi lehet a gond, mit gondol a legutóbbi bunyójáról. Következzenek az ő gondolatai:

„Úgy gondolom, hogy a vereségem fő oka Ronaldo kérlelhetetlensége volt. Folyamatosan próbált a földre vinni, és sikerült is neki – Jacaré világklasszis grappler. Ugyanakkor aznap, valahogy a küzdő szellem is hiányzott belőlem.

Túl sokat edzettem és küzdöttem. Az UFC 176-t ráadásul le is mondták (eredetileg ekkor küzdött volna Mousasi és Jacaré). Ezeknek hála, egyszerűen képtelen voltam koncentrálni. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szeretném elvitatni Jacaré érdemeit. Remélem, megkapja a lehetőséget, és megküzdhet az övért, amit el is nyer majd.”

Szimpatikus gondolatok Mousasitól. Szeretném azt gondolni hogy, mihamarabb megtalálja a küzdőszellemét és újra megmutatja, hogy bizony ő az egyik legjobb középsúlyú a világon!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr546681563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása