TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

KO és szubvihar a Bellator 123: Curran vs Pitbull 2 gálán

2014.09.06. 17:24 td_axl

bellator-123.jpg

Az UFC Fight Night: Jacaré vs Mousasi 2 gála ellenlovasa a Bellator 123: Curran vs Pitbull 2 rendezvény volt, mely ugyancsak kemény cardot hozott, a meccsekben meg nem kellett csalódni itt sem. Curran és Pitbull visszavágója hozta a már hagyományosan brutálisan jó pehelysúlyú Bellator címmeccsek epizódját, Patricio Pitbull Freire és Pat Curran 2013-at követő visszavágója 25 percnyi oda-vissza gyilkolást hozott, melynek végén Pitbull egyhangú pontozással nyert.

King Mo örülhet végre, hogy Rebney lelépett a Bellator éléről, Coker alatt ismét arany gyereknek érezheti magát és menne a címért, meg mondjuk egy Rampage elleni visszavágóért. Mindezt Dustin Jacoby ellen kezdte hajnalban, ahol aztán nem törődtek a srácok a védekezéssel, a második menetben TKO-val nyert King Mo.

A Bellator komoly energiát fektet abba, hogy a volt WWE-es Bobby Lashley srácról elhitessék, hogy érdemes megnézős MMA monster, de én egyik meccsére sem emlékszem az ásítozás közötti könnyes szemek miatt. Lashley hajnalban most is két menetet feküdt Josh Burns-ön, hogy aztán találjon végre egy kinyílást és rear-naked fojtással nyerjen. 

Aztán az UFC nehézsúlyú nagytakarításokból érkezők csaptak össze, Cheick Kongo szintén rear-naked fojtással győzte le az elsőben Lavar Johnsont, hogy tapadjon ismét a címmérkőzés közelébe, melyet Minakov ellen bukott el. Lavar kezd kihullani a Bellator rostán is, de így vagy úgy, mindig szórakoztató meccseket hoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr976675431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása