TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A gyémánt - Ramon Dekkers

2014.02.27. 16:11 td_adamrepa

Dekkers.jpg

Ma egy éve, hogy a világ elveszített egy gyémántot. Ramon Dekkers, Hollandia legismertebb, leginkább ünnepelt Muay Thai harcosa, a mai modern kickbox egyik tulajdonképpeni alapítója 2013 Február 27-én hagyta hátra ezt az árnyékvilágot. Elképesztő mérlege magáért beszél: 186 győzelem, 95 KO/TKO, 2013-ban pedig királyi elismerésben részesült Thaiföldön a sportért tett szolgálatai miatt.

A "turbina a pokolból" 2013-ban, 43 évesen egy edzés után szédelgésre panaszkodott. Biciklire ült, hogy hazamenjen, de az úton egyszerűen összerogyott. A járókelők próbáltak ugyan segíteni, amíg a mentők megérkeztek, de Dekkerst már nem lehetett megmenteni. élete utolsó küzdelmében a szívroham sajnos legyőzte a legendát. Temetésén több száz ember, rajongók, családtagok.

Tiszteletére a GLORY elérhetővé tette az összes rendelkezésükre álló küzdelmet, melyben Dekkers szerepel. Az alábbi linkre kattintva eljuthattok az oldalra és megnézhetitek "A gyémánt" néhány emlékezetes meccsét.

Ramon-Dekkers.jpg

Répa Ádám, (C) 2014 a totaldamage.hu számára

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr335835129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása