TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Belfort: Megalázó, hogy Weidman nyerte a Fighter of the Year díjat

2014.02.11. 19:41 td_hriczuakos

Belfortripped.jpg

Szóval, a szokásoknak megfelelően ebben a naptári évben is lezavarták a World MMA Award rendezvényt, melyről korábban már olvashattál itt a blogon. Több mint 20 kategóriában született meg a győztes, de az egyik legpatinásabb elismerést mégis Chris Weidman gyűjtötte be, kinek teljesítményét Fighter of the Year címmel ajándékozták meg. Chris tavaly mindössze kétszer lépett a ketrecbe, akkor viszont mind a két alkalommal Anderson Silva ellen tette ezt meg, előbb elvette, majd később megvédte a bajnoki címet. Lehet ezen fanyalogni, mondván, hogy a szerencse nem kicsit Weidman oldalán állt, akinek alighanem szüksége lesz még 1-2 skalpra, hogy komoly bajnokként emlegessék a nevét. Soron következő kihívója Belfort lesz, aki szerint nem volt fair odaadni ezt a díjat Chris-nek:

„Teljességgel megalázó volt. Nem azt mondom, hogy nekem kellett volna nyerni, de megnyerni a díjat 1 győzelem után? Ez szégyenteljes dolog. Megnyert 1 meccset, a másik győzelem leginkább csak baleset volt.”

Vitor amúgy megnyerte a Knockout of the Year díjat, miután Chuck Norris-t megszégyenítő pörgőrúgással küldte le Rockhold-ot, annak UFC-s debütáló meccsén. Belfort-nak szúrhatja a szemét az is, hogy állítólag nem nagyon akarják neki megadni az USA-n belüli engedélyt a TRT-re, pedig White erősen szorgalmazná.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr65809593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása