TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cormier: Sokat tanultam Evans-től

2014.01.02. 12:04 td_hriczuakos

Daniel-Cormier1-640x360.jpg

Velasquez ismételt győzelme JDS felett nem csupán arra a kérdésre adott választ, hogy ki lesz a bajnok, és ki a legjobb nehézsúlyú a mezőnyben, hanem arra is, hogy Cain csapattársa, Daniel Cormier vajon lemegy-e félnehézsúlyba. Cain és Cormier ugyanis együtt edzenek az AKA-ban, világos volt tehát, hogy egymás ellen nem küzdenek, így utóbbinak súlycsoportot kell váltania, ha UFC bajnok szeretne lenni. Ez is meg is történik, „DC” pedig készülhet, ugyanis Rashad Evans várja majd a ketrecben. Korábban edzettek már együtt, így Daniel számára nem egyszerű megbirkózni a feladattal, hogy egy olyan emberrel küzdjön, akivel valójában jó kapcsolatot ápol:

„Amikor először harcoltam, még 2009-ben, azután két hónappal később, 2010 januárjában küzdött Rashad Thiago Silva ellen. Ekkor vitt magával az edzőtáborába, hogy segítsem a Silva elleni felkészülésben. Rashad volt az első ember, aki megmutatta nekem, hogyan csinálhatok bizniszt ebben a sportban. Kb. 2 hétig voltam nála, az ő házában laktam, minden nap együtt mentünk edzésre, sokat tanultam tőle.”

Ami közös pont lehet még a két úriember esetében, az nem más, mint Jon Jones. Evans köztudottan nem ápol már cimboraságot Jony fiúval, miután Rashad sérülését követően pont Jones kapta meg a lehetőséget Shogun ellen, majd ki is használta a kínálkozó alkalmat. Nem is oly rég pedig Cormier, némi izomszag közepette öntötte ki a lelkét, mikor Jones-t egy 16 éves kislánynak titulálta. Teixeira után tehát tömörülnek a kihívók Jon körül, ebből úgy tűnhet, egy ideig még nem néz fel nehézsúlyba…

H.Ákos 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr895717670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása