TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cormier: Jones olyan, mint egy 16 éves lány

2013.08.05. 20:31 td_hriczuakos

Kezd egyre inkább elmérgesedni a helyzet Daniel Cormier, és a félnehézsúlyú bajnok, Jon Jones között. Egy ideje már kóstolgatják egymást a srácok, mely betudható annak is, hogy Daniel nagyon magabiztosan nyilatkozik, amikor arról beszél, hogy egy fogyasztás után egyből címmeccset kap Jones ellen. A verbális háborút mindketten szépen kiterjesztik a médiában, Jon a jelenleg is zajló UFC World Tour-on tett már olyan nyilatkozatot, hogy elege van belőle, hogy folyton Cormier neve bukkan fel. Jones szerint ugyanis ő nem akar keményen edzeni, csak a hírnév hajtja, éppen ezért nem érdemelne meg egy címmeccset. Cormier válasza nem késlekedett sokáig:

„Amikor hallom a nyilatkozatait, abból az jön le, hogy olyan, mint egy 16 éves lány. Jon, nőj fel végre haver, mert mi küzdeni fogunk, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz erről. És amint ez megtörténik, és átlépem a vonalat, és te is, akkor figyelj nagyon a guard-ra, mert le foglak vinni a földre.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475446505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása