TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kálucz Martin kemény meccsekre készül

2013.11.11. 21:09 td_axl

Értékmérő bunyók állnak a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen sportolója előtt, Kálucz Martin november 23-án a csehországi Liberecben, december 14-én a moldovai Chisinauban húz kiskesztyűt.  Kálucz nem a legjobb előjelekkel készül az év végi mérkőzésekre, bal kezét „elütötte” edzésen, csak korlátozott munkát végezhet, de bal térde is vizesedik, nem pihente ki a nyíregyházi K-1-tornán elszenvedett rúgásokat. 

kalucz_1.jpg

Próbálom jegelni, pihentetni a térdemet, egyelőre csak kézzel dolgozom, azt is korlátozottan – mondta Martin. – Bízom benne, a hét közepétől már teljes értékű melót végezhetek. Soltész László, Hutai László és Kiss László tréningjein veszek részt, de olykor a nyíregyházi Gönczi Team, valamint a thai-boksz legenda, Kunkli Tivadar edzéseire is ellátogatok. 

Kell is a munka, a debreceni fiúnak minden tudására szüksége lesz az elkövetkezendő ütközetein. November 23-án élete talán eddigi legkeményebb derbijén vesz részt, Liberecben a cseh Tomas Penz-cel ütközik 84 kilóban. A dzsúdós alapokkal rendelkező cseh vitéz fizikálisan toppon van, legutóbbi mérkőzésén egy negyven profi meccset megvívó fightert ütött ki. 


"Sokat gondolkodtam, hogy elvállaljam-e a meccset, remélem, elég lesz a három hét a felkészülésre, s a sérülésekből is kilábalok – fogalmazott az MMA-harcos. – Ha azonban Penz-et legyőzöm, azt hiszem, sokan felfigyelhetnek rám az európai mezőnyben. A moldáv meccsre biztosan fel tudok készülni, a 77 kilóra fogyasztás sem jelent gondot, ott esélyesebbnek tartom magam. Persze, az is kemény csata lesz, Panfilii legyőzött már néhány jó nevű ellenfelet. Tudom, hogy a cseh és a moldáv srácnak is az lesz a célja, hogy gyorsan megsemmisítsen. Lehet, nem engem tartanak a mérkőzések esélyesének, de ez különösebben nem izgat. Ellenfeleimnek egy Mahatma Gandhi idézetet küldenék: “Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.”

forrás: http://www.hungarianpitbullfighters.hu/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr415628184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása