TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Spong vs Saki következik?

2013.07.03. 21:37 td_adamrepa

Gökhan-Saki.jpeg

A GLORY és a Spike TV bejelentette nemrégiben, hogy a Spike közvetíti ezt követően a GLORY gáláit. Az első ilyen gála ősszel fog debütálni a Spike-on, az UFC előző tévécsatornáján. A TV-szerződés nagyon jó hír a GLORY-nak és a rajongóknak is, hiszen elengedhetetlen a sportág talpon maradásához és terjedéséhez. A befektető, egyébként üzletember és hedge fund menedzser Pierre Andurand úgy tűnik azonban jó úton jár, hogy a kickboxot profitáló sportággá tegye. Andurandhoz közeli források szerint a UFC nagyon jó példa számára, hogyan kell egy küzdősportot mainstreammé és sikeressé tenni. Andurand pedig pontosan ezt tervezi a GLORY-val.

Logikusnak tűnik tehát, hogy annak érdekében, hogy a Spike TV szerződés működjön és jól induljanak a dolgok, egy igazán ütős kártyát tegyenek össze a bemutatkozáshoz. A legjobbakat kell felvonultatni és figyelni kell a jó párosításokra is. A főmeccs kell, hogy az év meccse legyen, szóval ki mást lehetne összerakni, mint a jelenlegi top nehézsúlyú Gokhan Sakit és a GLORY 9 gálagyőztes Tryone Spongot?

A GLORY-hoz közeli források is erre a visszavágóra utalnak, hiszen Spong és Saki már találkoztak korábban (2009-ben a K-1-ben). Ezen találka eredménye ugyan ismert mindenki számára, azonban némi idő eltelt azóta és mindkét harcos rengeteget fejlődött közben. Spong beleszokott a nehézsúlyba és átállt a kategóriára, Saki pedig nagyjából mindenkit kiütött, akit csak elé raktak. A kettejük össszepárosítása garancia a robbanékony bemutatkozásra! Íme az első találkozásról készült videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr665389025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása