TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gustafsson vs Mousasi hivatalos poszter

2013.03.09. 10:42 td_axl

Kevesebb, mint egy hónap van hátra az UFC újabb európai gálájáig, április 6-án Stockholmban főmérkőzésen csap össze Alexander Gustafsson és Gegard Mousasi, a félnehézsúlyú titánok harca következik.Mindkét srác komoly lehetőség kapujában áll.

UFC-Stockholm-2013-poster_medium.jpg

Mousasi debütál az UFC-ben, ami sokat szerint már korábban megtörténhetett volna. Most azonban itt a lehetőség, hogy újabb lendületet adjon karrierjének, azok után,hogy 2008-ben megnyerte a Dream középsúlyú tornáját, majd következett a Strikeforce trónja (már félnehézsúlyban), melytől King Mo fosztotta meg 2010-ben. Ha sikerrel végződik számára a stockholmi kiruccanás, akkor az örmény bunyós újra elindulhat felfele az úton, melynek végén akár az UFC félnehézsúlyú trónjára is felülhet.

Ehhez persze nem kisebb akadályt kell legyőznie, mint a hazaiak abszolút kedvencét, Alexander Gustafssont. A svédek titánját már a decemberi Shogun ellen aratott győzelme után első számú kihívóként tartották számon, de egyelőre Sonnen beelőzte a sorban és még Machida is képben van.  Azonban, ha skalpjai listája áprilisban hazai közönség előtt bővül Mousasi nevével is, akkor már vitathatatlanul is ott állhat majd a félnehézsúly cím karfájánál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr655124315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása