TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ronda, pls, fejezd be – UFC 193: Embedded, harmadik epizód

2015.11.12. 20:04 td_interim

rr_1.jpg 

Jóból is megárt a sok.

venumxtdmgstorex770x363_2.png 

A UFC Embedded stábja nemrég rátalált a Nagy Receptre: minden egyes gálán, ahol Ronda Rousey verekszik, minden egyes vlogepizódba beleszuszakolnak egy párperces részt, ahol a harmatsúlyú bajnok hegyi beszédet tart. Van úgy, hogy ez jól sül el – a UFC 190 előtt az emlékezetes „Do nothing bitch”-monológ például tök erős volt és friss – és van úgy, hogy egyáltalán nem lesz jó vége.

Míg a #DontBeaDNB fontos volt és nem véletlenül indított el egy mozgalmat, melynek betetőzéseként még Beyoncé is RR-t idézte, addig az azóta is futószalagon érkező Ronda-manifesztók mára már azt érték el, hogy az ember inkább kifutna a világból, mint sem ezredszerre is meghallgassa, ahogy Rousey fojtott hangon nekiáll szétszórni bölcsessége magvait az edzős vágóképek alá. Miért teszed ezt velünk, Embedded? Miért kell mindent túltolni?

Hagyjuk is, inkább itt van egy vicces meg egy aranyos kép:

jj.jpg

bsmh.jpg 

UFC 193: Embedded, első és második rész.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr618074184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása