TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Oké, szóval itt a másik Embedded is a UFC 193-hoz, és a síkosítókról szól

2015.11.11. 15:40 td_interim

rondalube.jpg 

A tévés produkció után csak beindult a hagyományos vlog-sorozat is, első és második epizódja ott figyel a kattintás túloldalán.

venumxtdmgstorex770x363_2.png

Még mindig nem tudom, milyen logika mentén kereszteltek el egy tévés visszaszámlálás-videót a deklaráltan netre készült tartalmak után, de a UFC most jól pofánfingott, és csak elindította a hagyományos vlog-sorozatát is. Szóval UFC 193: Embeddedből a hétfői, FOX tévés adag után kapunk egy újabbat, ezúttal a tömegközlekedve, telefonon megnézős fajtából. Az első két rész már ki is jött.

Tegyük tisztába a nyitó epizód nyitó perceit: Ronda Rousey nemrég a Maxim magazinnak adott interjút – itt egy olvasói levélre is válaszolt, ahol azt kérdezték tőle, mi a legnagyobb hiba az ágyban. Rousey erre azt felelte, hogy a síkosító használat: ha ez kell ahhoz, hogy csússzanak a dolgok, akkor a partner egyszerűen nem fordított elég időt és figyelmet az előjátékra.

Bumm, jöttek a reakciók: az egyik síkosítógyártó közleményben elmesélte Rondának, hogy vannak ám olyan nők is, akiknek a teste máshogy működik, nekik például elég fontosak ezek a készítmények (aztán elköszönő gesztusként élethosszig tartó, ingyenes síkosító-ellátást ajánlottak fel Rouseynak), és kijöttek olyan cikkek is, amik Rondát támadták, amiért bűntudatot kelt azokban a nőkben, akiknek szüksége van a mesterséges síkosításra. Ennek a problémának a kollektív feldolgozása történik az Embedded első részének elején. Olyan tömény ez a terápia, hogy el is nyom mindent, ami utána jön (ami egyébként csak a szokásos készülődés Rouseytól és kihívójától, Holly Holmtól).  

Mivel a vlog-Embedded első része túl mélyen nyomta a fejét a saját seggébe, a folytatásban kihúzzák onnan, és szippanthatunk egy kis friss levegőt. Immár Melbourneben járunk, és RR és HH mellett felbukkannak új szereplők: Antonio „Bigfoot” Silva a családjával ejtőzik, Mark Hunt és Valerie Letourneau pedig a helyszínen néz meg egy thai bokszgálát. Ez menő. Joanna Jedrzejczyknél viszont nincsen menőbb dolog most a Föld kerekén. A lengyel csirke továbbra is épp olyan imádnivaló, amilyen veszélyes, és mindkét arcát meg is mutatja. Csak a szokásos, de ezt speciel nem lehet megunni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr398070498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása