TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: „Nem vagyok naplopó kurva” – UFC 190: Embedded, második és harmadik epizód

2015.07.30. 20:39 td_interim

rondasegg.jpg 

Betoppannak a férfi harcosok, de a főszerepet most is a tudodki játssza.

 

Az abszolút nők dominálta első rész után a másik nemet is lencsevégre kapja a UFC 190 Embedded.

Például betoppan Shogun. Mauricio Rua a régi nagy időkből ma már csak nyomokban tartalmaz bármit is, így lehet, hogy nem volt teljesen szar döntés visszamenni ősrégi mesteréhez, Rafael Cordeiróhoz, aki mostanában abból csinál karriert a King's MMA-nál, hogy futottak még kategóriás bunyósokból bravúros bajnokokat farag. Retteghet a félnehézsúly? Aligha, de izgalmas lesz figyelni, mire ment egymással mester és régi tanítványa.

Szállingóznak a harcosok Rio de Janeiróba, és míg Stefan Struve strandol, addig ellenfele, Nagy Nog színpadot épít. Kiderül: az ő ötlete volt az, hogy kivigyék a nyílt edzést a Copacabanára. Pacsi, öreg, nyerő húzás volt!

Érdekel, ki mondja a címben kiemelt mondatot? Áh, úgyis tudod, hogy Ronda Rousey. 

Harmadik epizód: Stefan Struve a közértben belebotlik egy gyümölcspicsába. Kezdődhetne így egy vicc is, de nem, ez teljesen komoly:

 gyumolcspicsa.jpg

a gyümölcspicsa

Interjúk: Rondából kibukik, hogy van két kabalavárosa, ahol mindig sokkal jobban teljesít, mint máshol. Az egyik pont Rió, a másik viszont – dobpergééés – Budapest, bicsiz!!! Ronda a 2004-es judo ifivébét nyerte meg nálunk, és ugye, milyen remek lenne, ha kisírná Dana Whitenál, hogy megint itt bunyózhasson?

Álmodik a nyomor. Ahogy valószínűleg egy hosszabb Ronda-meccs is álom marad, mert nagyon úgy tűnik, Ronda-anyu lebeszélte a lányát arról, hogy az, a kínzást direkt elhúzva statuáljon példát Bethe Correián. Készülhetünk az újabb kolibriszárny-rezzenés gyorsaságú kivégzésre? Kösz, mutter! 

UFC 190: Embedded, első rész.

• TDMG ⚡ OTG •Gurulás felsőfokon: az OnTheGround profi jiu-jitsu sorozat hivatalos pólója csak rád vár. Ott figyel a...

Posted by TDMG on Thursday, July 30, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr807666798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása