TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Josh Barnett is feltűnik a Cápavihar 3-ban

2015.07.21. 15:28 td_interim

sharknado_josh_barnett_1_0_0.jpg

Oscarszagot érzünk.

 

Ezerrel döngeti Hollywood kapuit a UFC egykori nehézsúlyú bajnoka, Josh Barnett. Az hagyján, hogy eljátssza a Sose hátrálj meg 3 egyik főszerepét, nemrég az is kiderült, hogy cameója lesz a filmtörténeti mérföldkő Cápavihar (Sharknado) harmadik részében. Fantasztikus! 

Ha esetleg nem tudnád, a Cápavihar arról szól, hogy jön a tornádó, felszippantja a tengerből a cápákat, a tornádó bemegy a városba, ledobja a cápákat, a cápák meg zuhanás közben megeszik a városlakókat. Na, egy ilyen szituációban találja magát Barnett Richards őrmesterként, és a borítóképből arra saccolok, hogy nem húzza sokáig.

A Cápavihar 3-ban egyébként fel fog még bukkanni az év bunyósfilmjének zenéjét szolgáltató David Hasselhoff, és Hollywood történetének egyik legendás jónője, Bo Derek is.

A Cápavihar 3-mat holnap, július 22-én mutatják be az U.S.Á.-ban, az első két részhez hasonlóan egyből a tévében, a Syfy csatornán. 

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817644684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása