TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Ne hagyd ki az év bunyósfilmjét!

2015.06.02. 20:05 td_interim

kung_fury1.jpg

A Kung Fury csak fél órát rabol el az életedből, mégis benne van az egész gyerekkorod.

 

Ingyen nézhető 2015 legnagyobb dobása, a létező összes ZS-kategóriás filmközhelynek csodálatos emléket állító Kung Fury.

A LaserUnicorns csapata a Kickstarteren szedte össze a filmre a pénzt, és az adakozó tömegek minden egyes fillére a lehető legjobb helyre ment. A Csodálatos Alkotásról biztos hallottál már, de ha még nem, igazából akkor is csak annyit érdemes róla elöljáróban elmondani, hogy ez egy félórás kisfilm, és van benne időutazás, lézerraptor, óriásfarkason lovagló, golyószórós vikingcsaj, idomított tirannoszaurusz, nácik, nácik, nácik és VEREKEDÉS. Ja, meg David Hasselhoff. 

Igen, a Kung Fury a teljes nyolcvanas éveket megidézi, és ha akkor voltál gyerek, sírni fogsz a gyönyörtől, ha meg nem, akkor egyből elkezded felásni a Karate kölyök, meg az Amerikai nindzsa által határolt univerzumot. Ennyire hibátlan a Kung Fury.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587513078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása