TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Már a kanyarban van a Sose hátrálj meg 3, Josh Barnett főszereplésével

2015.06.23. 13:56 td_interim

 

poster1.jpg

Ezerrel megy a forgatás Bangkokban.

 

Lehet, hogy idén nem csak egy vállalható bunyósfilmet láthatunk. Az ígéretesen festő, Jake Gyllenhaal-féle bokszmozi, a Southpaw után év végén érkezhet a Sose hátrálj meg harmadik része, főszerepben a UFC volt nehézsúlyú világbajnokával, Josh Barnett-tel.

A Sose hátrálj meg 2008-ban, az MMA legnagyobb évében csobbant a mozikba. Pályája csúcsán rombolt BJ Penn, Georges St-Pierre és Anderson Silva is, és ez volt az az év, amikor a pankrációról átnyergelő Brock Lesnar aláírt a UFC-hez, hogy nem sokkal később elnyerje a szervezet nehézsúlyú bajnoki címét, és áttörje a PPV-eladások mágikus, egymilliós küszöbét.

A Sose hátrálj meg nem egymaga végezte el a melót, de sokat tett azért, hogy az MMA bekerüljön a fősodorba, és ha ez a mozi nincs, akkor talán nem születik meg a bunyósfilmek – sportágtól független – történetének egyik legjobbja, a Warrior sem.

Kevéssé ismert, de a Sose hátrálj meg három évvel később Ketrecharc – A leszámolás címmel megért egy – egyből dvdre érkező – folytatást, melyben a Kimbo Sliceot ütni tanító Michael Jai White mellett ott feszített a vásznon a Frank Mirrel július közepén megmérkőző Todd Duffee is, és azt sem verték nagy dobra, hogy már hegesztik a sorozat harmadik részét.

Egyelőre a következő infómorzsák ismertek: Michael Jai White rendez (és a poszter alapján szerepel is), Barnett főszerepet játszik, pár hete forgatnak Bangkokban, ott lesz majd a filmben Olivier Coste thai boksz edző/ONE Championship bíró is, és így néz ki a terem, amit csak a film kedvéért rendeztek be:

nbd-set-in-bkk.jpg

olivier-coste-and-josh-barnett.jpg 

Barnett és Coste a forgatáson

Barnett egyébként a forgatás után rögtön rohanhat egy igazi edzőterembe, mert szeptember végén, Japánban találkája van Roy Nelsonnal. A Sose hátrálj meg 3-mat kábé fél év múlva mutatják be – esélyes, hogy a második részhez hasonlóan egyből dvd-n.

td_nation_mozi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr647566762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása