TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Így még tuti nem láttad Kimbo Sliceot

2015.06.08. 18:11 td_interim

kimbo-slice_1.jpg

Nem fogsz hinni a szemednek.

 

Mit csinál Kimbo Slice? Általában káromkodik, mint egy kocsis, máskor – kicsit kifinomultabban – arról beszél, hogy mindenkit szét akar ütni, és valamikor, az ősidőkben mindenkit szét is ütött.

És mit csinál Kevin Ferguson? Kimbo emberi énje leginkább az utcák-edzette morcos gettóterminátor karaktere mögé bújva várja Jézus második eljövetelét, és nagy ritkán a felszínre tör egy korty friss levegőért, mielőtt ismét alámerülne a zavaros habokba.

Ezen ritka pillanatok egyikét rögzítette a Bellator kamerája: a stáb a helyszínen volt, amikor a Ken Shamrock elleni puccparádéra készülő Kimbóból előballagott a napfényre Kevin. És jó darabig ott is maradt, hogy legyen elég időnk megismerkedni ezzel a szokatlan jelenséggel. 

Szóval a mocskos szájú gettóbulldog valójában egy boldog családos ember, feleségével és lányaival kedves, autista fiát odaadóan nevelő apuka. Ki hitte volna?

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387527068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása