TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kimbo vs Shamrock jön a Bellator-cirkuszban

2015.02.26. 20:54 td_axl

kimbo-shamrock.jpg

Azt tudtad, hogy Kimbo Slice ismét MMA-zni fog? És azt, hogy az 51 éves Ken Shamrock meg visszatér? És azt is, hogy egymás ellen teszik mindezt? Ismét, megpróbálják, és igen, ez komoly.

 

Ahogy ez neked sem hiányzott, úgy Shamrock esetében sem feltétlenül kellene ezt erőltetni már, de ez van. A Bellator vezetősége tényleg azt hiszi, hogy miután kihisztizték magukat a másodiknak titulált MMA-szervezet jelző miatt, ilyen bazári bunyókkal PPV-eladásokat növelve megszorongathatják az UFC-t. Mondjuk az EliteXC is ezt tette, történelmi rekordot döntöttek pont Kimbo-val, majd ugyan ilyen gyorsan a pöcében is találták magukat. Nos ezt a fajansz tengert hullámoztatja most a Bellator, mikor nincs türelme megfelelően felépíteni pár igencsak tehetséges bunyósát és a Kimbo vs Shamrock párosítással támad júniusban a Scott Coker Scottrade Center in St. Louis, Missouri-ban. Azért tökösek is egyben, mert Shamrock sosem volt szívbajos, hogy akár az utolsó pillanatban is lemondjon egy bunyót, 2008-ban épp a Kimbo ellen tervezett meccs napján tűnt el, mondván a bemelegítő edzésen szétnyílt a feje. Igazi profi és finom csapata volt már akkor is, ez pedig csak javulhatott az elmúlt időben. Ilyenkor csak a többi srácot sajnálom a Bellator-nál, akik szép, látványos és technikás bunyókkal felvezetik majd a főmeccset. Tényleg ez kell?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927223381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása