TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kimbo Slice megenné Tito-t, Petruzellit

2015.01.21. 20:24 td_interim

kimbo-slice-net-worth.jpg

A Bellator új, ékesszóló igazolása bejelentkezett az első meccséért.

 

A Bellatorba frissen leigazolt egykori utcai harcos sztár és ketrecharcos lufi az MMA Hour vendége volt, ahol a maga sajátos stílusában a terveiről beszélt. Amik nem nagyon vannak neki, azt leszámítva, hogy bazmeg.

Azt se' tudom, ki van most a Bellator nehézsúlyában, de bazmeg bárkivel kiállnék. Csak etessetek meg. Készen állok az etetésre!

Egy kis kapargatásra aztán csak felnyíltak a régi sebek, és szóba jött egy Seth Petruzelli elleni visszavágó ötlete.

Tartozom eggyel annak a csávónak. Egész álló nap tudnék panaszkodni, hogy ez, meg az, de faszom, ez van, történt, ami történt, de bazmeg tartozom neki eggyel.

Petruzelli volt az, aki 2008 októberében egy villámgyors KO-val kisiklatta a hegyomlásnyi vadember addig megállíthatatlannak tűnő hájpvonatát.

És hamar kiderült, hogy Petruzelli szívesen megtenné ezt megint: ezért az egy meccsért visszatérne a nyugdíjból.

De Slice Petruzellinél nem állt meg, Tito Ortiz-ra is elkezdte csorgatni a nyálát.

Bazmeg simán rárakhatnák Titót is arra a tányérra. Azzal a csávóval is akad némi elszámolni valóm. Most még nincs vele különösebb problémám, de tudod, régebben, a Strikeforce időkben felbaszta az agyam, hogy kihívott, meg faszságokat beszélt rólam, szóval ja, abszolút el lehetne kezdeni ezt leszervezni. Komoly bajba kerülne a bokszomtól.

Hát, bazmeg, én aszondom, induljon a banzáj, faszom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867095743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2015.01.22. 13:29:04

Heh! Ez a végszó Qrva nagy! :D
süti beállítások módosítása