TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Senki sincs biztonságban Kimbo Slicetól

2015.06.04. 20:03 td_interim

662517-kimbo.jpg 

Nehézsúlyú-irtó hadjáratba vágna a világ legnépszerűbb utcai harcosa.

 

Régi adósságát törleszti Kimbo Slice június 19-én, amikor az eredetileg leszervezett időpont után csaknem hét teljes évvel, a Bellator 138-on összecsap régi ellenségével, Ken Shamrockkal. Téved azonban, aki azt hiszi, hogy ez egy egyszeri attrakció: Slice-nak komoly tervei vannak az MMA-vel.

Ez az a bunyó, amit a legjobban akarok. De ez ki is nyitja nekem az ajtót, hogy aztán bárki mással is megverekedhessek a Bellator nehézsúlyában. Egyetlen nehézsúlyú sincs biztonságban, mindegyikért eljövök.

 

Ez nem egy egyszeri kaland. Még mindig aktív vagyok, jó bőrben érzem magam. A korral bölcsebb lettem, és okosabban edzek. Az ATT-nél (American Top Team) a világ legjobb bunyósai vesznek körül. És egy csónakban evezünk a Bellatorral.

Persze Slicenak ahhoz, hogy mindenkit felkoncoljon a szervezetnél, előbb az öreg Shamrockon kéne átevickélnie. Kimbo aligha meglepő módon első menetes KO-t ígér, és olyan biztos abban, hogy ez összejön, hogy akár komolyabb összeget is feltenne rá.

Nekem aztán gőzöm sincs, mit gondoljak az esélyekről, de alighanem jó lenne, ha nem menne végig a meccs, mert az viszont valószínű, hogy finish híján, mondjuk a második menettől már így fog kinézni a buli:

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr507518512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása