TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Majdnem összejött a Holyfield – Rutten meccs

2015.04.21. 18:07 td_interim

 baspromo1_1800x600.jpg

Csak hát valaki inkább átgondolta a dolgot.

 

A tavasz nagy slágere az „Akár az utolsó MMA-s is simán megölné Floyd Mayweather Jr.-t” című szám, de a bokszoló vs. grappler/ketrecharcos összehasonlítás valójában egyidős sportunkkal – sőt, nem egyszer előfordult az is, hogy a bunyósok puszta szájalás helyett valóban a tettek mezejére léptek.

Mindenkinek megvan a Randy Couture – James Toney meccs 2010-ből, Art Jimmerson szélvészgyors kapitulációja Royce Gracie ellen a UFC 1-ről, vagy Muhammad Ali és Antonio Inoki érdekes kísérlete '76 nyaráról. Most kiderült: egy időben nem sok hiányzott ahhoz, hogy ez a sor egy Bas Rutten – Evander Holyfiled mérkőzéssel folytatódjon – a körülményekről, és a meghiúsulás okairól El Guapo mesélt a Submission Radionak.

Egyszer majdnem bunyóztam Holyfielddel. Evander Holyfielddel. Ja, kickbox meccsen. De aztán hirtelen felhívtak, és azt mondták: „nincs több térdes.” Aztán kábé egy héttel később megint hívtak, hogy „nincs több low kick.” Elkezdték elvenni az összes fegyverem. Nevetséges volt, aztán (Holyfield) úgy döntött, inkább visszatér a bokszhoz. De majdnem összejött a dolog.

Nem csoda, hogy Holyfieldék átgondolták a dolgot, és végül borzasztó kreatív módon rúgásmentes kickboxmeccset = BOKSZMECCSET akartak volna inkább tető alá hozni – ellenkező esetben valahogy így nézett volna ki az összecsapás:

Alekszej Ignasov vs. Arthur Williams

De azért ugye mind megnéztük volna?

otg_banner_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587387060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása