TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor kevesebb mint harminc másodperc alatt megölné Mayweathert

2015.04.16. 16:52 td_interim

landscape-1429121817-esq050115mcgregor001-web.jpg 

Persze nem bokszban.

 

Conor McGregor nem csak azt jósolja, hogy Jose Aldo elleni, UFC 189-es pehelysúlyú címmeccse ugyanannyi PPV-eladást ér majd el, mint az évszázad legjobban várt bokszmérkőzése, a Mayweather – Pacquiao, de abban is biztos, hogy fél percen belül kitekerné Floyd nyakát, ha egy ringbe raknák őket. 

Én nem specialistának látom azt az embert, aki (a harc) egyetlen területének a szakértője,. Én kezdőnek látom tíz másik területen. Ha tudsz is bokszolni, mi történik, ha elkapom a lábaid? Ha szemtől szemben állnék Floyd Mayweatherrel – a boksz p4p legjobbjával – ha harcolnék Floyddal, kevesebb mint harminc másodperc alatt megölném. Kevesebb mint harminc másodpercembe kerülne, hogy rátekeredjek, mint egy boa constrictor, és megfojtsam.

Hogy egy bokszolót egy földharcban is jártas harcos hidegre tenne, azzal mondjuk nehéz vitatkozni – koncentráljunk inkább arra, hogy az idézet az Esquire magazinból származik, ahol ugyan megjelentek már MMA-cikkek (itt egy Ronda Rouseyról, itt meg egy Fedor Emelianenkóról), de egyáltalán nem ez a lap fő profilja. Szóval örüljünk együtt annak, hogy McGregor, és pláne, hogy vele együtt az MMA egésze tovább hódít a nem sportspecifikus tömegmédiában.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847373458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása