TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Mayweather helyre tette McGregort

2015.04.20. 20:10 td_interim

130712010219-floydmayweather-071213-single-image-cut.jpg 

Most őszintén, ki számított más reakcióra?

 

A UFC képtelen békén hagyni szegény Floyd Mayweather Jr.-t. A kungfuzgató bokszoló csesztetése 2007-ben kezdődött, amikor az Oscar De La Hoya elleni meccsére gyúró Moneyról azt találta mondani Dana White, hogy a UFC akkori könnyűsúlyú bajnoka, Sean Sherk simán bedarálná. A következő fejezetre éveket kellett várni, de megérte: megtudhattuk, hogy Mayt A Nő (= Ronda Rousey) is gond nélkül kettéhugyozná, újabban pedig Conor McGregor adott nagylelkűen fél percet Pretty Boynak.

 

Mayweather meg reagált. 

Nem veszem komolyan azt az arcot. Csak hírverést akar magának kelteni.

Hát tessék, így néz ki egy elegáns válasz, még akkor is, ha Conornak persze veszettül igaza van. Sőt, White szerint most már nem csak a legnagyobb sztárjai, de a UFC bármelyik harcosa, összes gyakornoka, a teszkós pénztárosnők, a nyugdíjas postások, és esetleg még a Burkina Faso-i hajléktalanok is megvernék Floydot.

 

Azért szomorú látni, mivé hígult az egykor olyan puskaporos és szórakoztató szurkálódás.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937382752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása