TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather kung fut visz a ringbe az egyik legcselesebb technikájával

2015.04.15. 20:42 td_interim

bt-aa082_gay_m_20150222171236.jpg

Ragad a karja.

 

Emlékszel még a klasszikus wing tsun mozdulatokra? Régen nem létezhettek nélkülük bunyósfilmek, és ha magad nem is csaptál föl diáknak, Bruce Leenek és Jackie Channek köszönhetően egy idő után – elméletben legalábbis – egész becsületesen elnavigálhattál a különféle pofozómódszerek közt. Nincs kizárva, hogy az évszázad legjobban várt bokszmeccsén ringbe lépő Floyd Mayweather Jr.-nek is megvolt a Részeges karatemester 2 videokazettán.

Laikusként az egyik legWTF-abb momentum kung fuban garantáltan a ragadós kezek technika volt, és pláne sci-finek tűnt mindezt küzdősportban elképzelni, de Money megmutatja, hogyan lehet belőle profitálni a ringben. Ahelyett, hogy találat, vagy melléütés után rögtön visszarántaná az ökleit védekező pozícióba, Mayweather „odaragasztja” az alkarját ellenfele kulcscsontjához, arcához, így kontrollálja a másik bokszolót, és nyit meg magának új támadási felületeket, ahova MINDIG belopja az elköszönő pofont. Vajon Pacquiao ellen is működni fog a kung fuja?

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687371414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása