TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli az MMA Spirit falai között készül KSW félnehézsúlyú mérkőzésére

2015.04.15. 19:15 td_axl

Végh 'Pumukli' Attila közel egy éves kihagyás után a lengyel KSW-ben tér vissza a kötelek közé címmérkőzésen, felkészülésének egyik állomásául pedig barátja, az M-1 Global pehelysúlyú bajnok Buchinger 'Buki' Iván klubját választotta.

 

Az MMA Spirit Frankfurtban található, tehát ezúttal nem kellett Floridáig utaznia Attilának egy ATT edzőtáborért, német barátaink munkájára pedig nem lehet panasz, erős bunyós brigádod kovácsoltak össze az elmúlt időszakban.

Attila rövid hangüzenete 

 

Közülük az egyik ilyen arc Stephan Pütz, aki csupán három éve profi, de 12-1 rekord mellett az M-1 Global félnehézsúlyú bajnoka lett. Stephan és Pumukli kölcsönösen profitál a közös edzésekből, hiszen mindkettőjükre májusban komoly bunyó vár. Stephan szupermeccset vív az M-1 Global nehézsúlyú bajnokkal, de ami a lényeg, Attila a KSW félnehézsúlyú trónját célozza meg május 23-án Goran Reljic ellen. Az MMA Spirit egyik ékköve, Buchinger 'Buki' Iván épp friss győzelem után pihen, múlt pénteken dozerolta le orsoz ellenfelét az M-1 Challenge 56 co-main event meccsén. Attila útját az KSW ringjéig szlovák barátaink kísérni kívánják, erről az első videó blog anyagot ki is tolták, ezt alább tudjátok megnézni. 

pumukli.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77371228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása