TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli a KSW-ben tér vissza címmeccsen

2015.03.30. 12:02 td_axl

Egy hét híján pontosan egy évvel ezelőtt láthattuk Végh ’Pumukli’ Attilát a ketrecben. Akkor a Bellator MMA félnehézsúlyú bajnokaként indult harcba, hogy megvédje címét nemezise, Emanuel Newton ellen.

 

Attila felkészülésének utolsó hetét akkor Floridába utazva mi is nyomon követtük, a meccsen aztán Pumukli megosztott pontozással elveszítette övét. A Bellator tulajdonosváltását követően a szervezet megvált a szlovákiai magyar harcostól, az elmúlt egy év pedig a folytatás körüli kérdőjelek között telt.

Legalábbis az olvasók számára, mert nem túl sok infót kaphatunk arról, merre folytatja Attila a pályafutását. Én ugyan folyamatosan kapcsolatban álltam vele, hetente, havonta értesülhettem lehetőségekről az UFC-nél egy TUF keretén belül, a WSOF-nál, vagy a Titan FC-nél, de végül az európai forgatókönyv valósult meg, vagyis a lengyel KSW szervezethez tér vissza Attila május 23-án.

Korábban ugyanis többször mérkőzött itt már, a lengyel show pedig az országon belül szinte az UFC-t megszégyenítő nézettségi és anyagi számokat hoz. A KSW pedig kellőképpen tiszteli Pumukli eddigi eredményeit, kezdésként nyomban a félnehézsúlyú címért Goran Reljic ellen mehet. Goran komoly ellenfél lesz. A KSW alapvetően nagyon erős szervezet, bajnoki státusza legitim, ezt mi sem tükrözi jobban, hogy Attilát hozzák ellenfélnek Reljic számára, aki korábban az UFC-t is megjárta, decemberben nyerte el a jogot, hogy a címét mérkőzhessen a KSW-ben. Pumukli számára a kapu nyugat felé azonban nem záródott be ezzel, infóim szerint sherdog mérlegét 1-2 győzelemmel frissítve landolhat egy ajánlat a postafiókjában. Tudjuk, hogy kitől.

conor-sign-up.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687319618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása