TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger 'Buki' Iván TKO-val nyert Moszkvában

2015.04.11. 11:01 td_axl

buki_m1.jpg

Tegnap este jött az M-1 Challenge 56 gála, mi pedig Buchinger 'Buki' Ivánért izgulhattunk a co-main event bunyója kapcsán. Vagyis izgult a t*köm, Bukit ismerve inkább meghalt volna, mintsem egy superfight-on kikapjon, még ha az öve nincs is terítéken.

 

A múlt héten módosították Buki ellenfelét, ugyanis Tural Ragimov megbetegedett, így a tavaly őszi címmeccs kútba esett, helyette jött Aliyar Sarkerov tegnap este. Aliyar ügyes srácnak tűnt, aki valahol érezte is, hogy Buki ellen most nagy lehetőség előtt áll. Az ideg oldalba kapott, mikor az előzetesen beígért stream nem működött, a M-1 Global oldalán megvásárolt közvetítés sem futott, pár anyázós e-mail váltás után az oroszokkal épp Buki meccsére jött meg az áhított stream. Buki kicsit feszültem - ahogy szokott - érkezett bunyóra, és a kezdő gongszó után látható volt, hogy ezúttal tudatosan nem szeretne bealudni az első menetre, nehogy hátrányba kerüljön a pontozólapokon. A superfight ugyanis csak 3 menetre volt kiírva a címmeccs 5 menetével ellentétben. Szóval emeltebb hirig mellett Aliyar is pörgött, véleményem szerint nem túl technikás, kiszámíthatatlan támadásokat indított, ami egalizálta Iván támadási kísérleteit, valamint a menet végén kissé meglepő módon Aliyar vitte földre Bukit, ezzel pedig értékes pontokat szerzett. 

2 round tko win...time to smile- thanks everyone for your great support!#BoosterFightgear #MMASpirit #M1Champion #Familylove

Posted by Ivan "Buki" Buchinger on 2015. április 10.

A másodikra Buki szemében a kezdeti feszültség elszántságra változott, tudván, hogy az első menet egál szagú volt, komoly agresszorként ment rá az oroszra. Aliyar védekezett csupán, földre került, Buki pedig állva sorozta őt. Az orosz kopogott az ütések alatt, de a mérkőzésvezető ezt nem vette észre, így jó pár támadás befért még az oroszon, mire félbe szakította a spori a meccset. Szinte néma csend volt a lelátókon, Buki tovább erősíti "Az orosz rémálom" becenevét. Hamarosan Buki gondolatait olvashatjátok a tegnap este kapcsán. Ez egy újabb nap volt a munkában Ivánnak, easy money, vélhetően Tural következik legközelebb.

buki.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887357842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása