TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Végh Pumukli Attila videó napló: Edzőtábor az ATT-ben

2014.03.21. 10:41 td_axl

1779355_752307284788821_918736135_n.jpg

Az elmúlt héten, azaz 2014. március 10. és 16. között a Totaldamage Flordiában járt az American Top Team csapatánál, hogy rögzítse Végh Pumukli Attila Bellator MMA félnehézsúlyú bajnok felkészülésének utolsó hetét. Pumukli március 21-én Kansas City-ben védi meg címét Emanuel Newton ellen a Bellator 113 főmérkőzésén.

Attila Pumukli Vegh ATT Diary from Total Damage on Vimeo.

Ezen hét során követhettük Attila erőnléti és technikai edzéseit kiváló szakemberek és harcostársak mellett, valamint Sárközi Róbert szegedi harcos is velünk tartott és követte Attila edzéstervét.  Egy mini dokumentumfilmet láthattok az elmúlt hét főbb eseményeiről ebben a cikkben, a highlight felvételek mellett interjúkat is láthattok / hallhattok, sorrendben:

Richie Guerriero ( ATT General Manager),
Glover Teixeira (UFC félnehézsúlyú címmérkőző),
Nik Lentz (UFC pehelysúlyú harcos),
Mirsad Bektic (Titan Fc pehelysúlyú harcos),
Thiago Pitbull Alves (UFC váltósúlyú harcos),
Roger Krahl ( ATT striking edző),
Stefane Dias ( ATT erőnléti edző)

Mindannyian kihangsúlyozzák Pumukli tehetségét és „vadállat” fizikumát, kitartását a felkészülései során, elkötelezettségét a siker iránt és ezúttal idő előtti győzelmet várnak Emanuel Newton ellen Pumukli KO-val. Mi is ebben bízunk, hiszen azután, hogy magyar MMA történelmi pontként megnyerte a címet Attila, meseszép lenne egy címvédés és az ezt követő megasztárok elleni küzdelemek. Pumuklival baráti hangulatban töltöttük az elmúlt hetet, feszültség nyomokban sem volt tapasztalható rajta, önbizalommal duzzadva várta a küzdelmet és tudom, hogy ezekben a pillanatokban is biztos győzelmében! Veled vagyunk Tesó, WAR Pumukli!

Azon követőink között, akik facebook oldalunkon megosztják ezt a cikket, a dokumentumfilmben látható, Pumukli által is viselt Totaldamage pólót sorsolunk ki!

polo.jpg

 

Végh Pumukli Attila szponzorai

szponzor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr205872177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása