TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Palhares: Shields tudja, hogy őt is elkapom

2015.01.26. 16:43 td_hriczuakos

fx6_openworkouts_35.jpg

Fitch ellen nem nagyon izzasztotta meg magát a WSOF bajnok, Rousimar Palhares. A brazil harcos a védjegyének számító bokafeszítéssel félelmetes ellenféllé nőtte ki magát, és új szervezeténél eddig még senkinek sem sikerült nagy nyomást gyakorolnia rá. Legközelebb a szintén kiváló BJJ harcos, Jake Shields próbálkozhat „Toquinho” ellen, de a brazil bajnok előre figyelmeztette ellenfelét, hogy ő sem kerülheti el a vereséget. 

„Furcsa dolgokat mond rólam Shields, de az a helyzet, hogy beszélni bárki tud, még a papagájok is. Eljött az ideje a kemény munkának és edzéseknek, hogy eldőljön, ki is a jobb kettőnk közül. Amúgy tudjátok, hogy mitől olyan ideges? Attól, mert tudja, hogy ellenem kell harcolnia legközelebb, és kopogtatni fogom őt.”

 

„Most még szövegelhet, de ha eljön az idő, az enyém lesz a győzelem. Nem tudom, hogy ez túlzott magabiztosság lenne-e, de abban biztos vagyok, hogy így lesz. Mindketten BJJ alapokkal rendelkezünk, ami jó dolog, de amint elkapom őt, tudni fogja, hogy ki az úr a háznál.”

Palhares tényleg meggyőző volt eddig, mint ahogyan Shields-re sem lehet panasz, aki a Strikeforce után a WSOF-ben is révbe érhet. Más most nem is nagyon szólhat bele kettejük párharcába, hisz Fitch kikapott Rousimar ellen, míg Burkman visszatért az UFC-be. Kergetik egymást egy ideig a fiúk?

H.Ákos

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr107101367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása