TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Halmi Viktor FFC címmérkőzést vív, Sényei László címközelben

2014.11.08. 19:49 td_axl

ffc15.jpg

Oldalunkon követhetted az elmúlt években a HALMI VALE TUDO térnyerését és hódítását a roppant mély és izmos horvát MMA vizeken. Az FFC Európa patinás MMA szervezete, Khabib Nurmagomedov például itt elért sikerei nyomán kapott meghívót az UFC-be. A horvátokat első körben Sényei László hódította meg, általuk esélytelenebbnek hitt indulóként a szervezetnél immár három zsinór győzelemnél tart, népszerű és szeretett harcos déli szomszédainknál.

Laci edzője és mentora, a magyar MMA elismert és sikeres alakja,  Halmi Viktor is bemutatkozott eközben az FFC-ben, győzelmével pedig elnyerte a jogot, hogy az FFC betöltetlen könnyűsúlyú címéért küzdjön a hazai Matej “Do Koske“ Truhan ellen. Viktor nagyot fogyaszt a november 21-i címmérkőzésre, de elszántságát ez korántsem befolyásolja, az est főmérkőzését vívva nem kérdéses, hogy hatalmas lehetőség mindez. Nagy a drukk a HALMI VALE TUDO csapatában, ugyanis Sényei László is ringbe lép a november 21-i cardban, egy esetleges győzelem címmérkőzést érhet Laci számára, melyre akár már idén sor kerülhet! Halmi Viktor gondolatait olvashatjátok alább:

Halmi Viktor, Goran Babić (House of Pain) és Sényei László

Üdvözlöm az olvasókat! Egy nagyszerű lehetőséggel állt elénk a horvát FFC szervezet ,amelynek értelmében november 21-én a horvát tengerparton található Porec városban megrendezendő FFC 15 nevű rendezvényükön, könnyűsúlyú címmérkőzést vívhatok azt est főmérkőzésén. Erre a mérkőzésre a szlovén top váltósúlyú Primoz Vrbinc legyőzésével sikerült belépőt nyernem.Csapatom másik húzóneve Sényi László is ezen a gálán mérkőzik,most viszont neki kell Primoz ellen bizonyítania és ezzel lehetőséget nyer hogy váltósúlyban címmeccset kapjon.

 

Összegezve,ha minden a terv szerint alakul akkor év végére az FFC könnyű és váltósúlyú öve is a Halmi Viktor Vale Tudo tulajdonában lesz! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azoknak akik mögöttünk állnak, kiemelten a családnak,a csapatnak,Vincze Béla barátunknak és a University Box Club-nak!

 

Köszönettel:Halmi Viktor és Sényei László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr516878341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása