TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei: A harcostársaimért küzdök ezentúl

2014.11.07. 19:12 td_axl

wand_1.jpg

Wanderlei Silva azután, hogy az NSAC egy éltre eltiltotta az MMA-tól Nevada államban, egy UFC elleni háborút hirdetett youtobe csatornájára feltöltött videóban. Tiszteletlen és kizsákmányoló brigádnak nevezte őket, a hadjáratát pedig tegnap egy újabb videóval folytatta. Ebben tovább cifrázza a dolgot, mikor arról beszél, hogy míg az UFC (nem nevezi meg konkrétan őket) sz*rrá keresi magát a bunyósokon, addig ők alig látnak ebből a pénzből valamit is. Max egy kísérővel a repülő hátuljában nyomorogva, 100 dollár kajapénzzel két főre egy hétre éldegélnek.

McCall valami hasonlót pedzegetett, Wandy pedig tudja, hogy az aktív bunyósok nem mernek majd erről beszélni, mert kirúgják őket, de ő majd jól képviseli az érdekeiket és harcolni fog. Hogy ezt hogy képzeli pontosan, azt nem tudni, viszont annak ellenére, hogy legutóbb azt állította, soha többé nem bunyózik sehol, az XFC lehetőség mellett most Japánban próbál meccset szerezni Phil Baroni ellen. Ezt egy élő UFC szerződés és némi erkölcsi kérdés is akadályozza, mert hát csak nem tudni igazán még mindig, hogy cuccolt-e, vagy sem, mert nem foglalkozik NSAC vonal tisztázásával a brazil baltás.

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr676875187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása