TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sonnen elutasította a WWE 5 millió dolláros ajánlatát

2014.11.04. 16:10 td_hriczuakos

Chael-Sonnen-2.jpg

Mondanám, hogy mióta Sonnen már nincs képben, azóta számomra kissé érdektelenné vált az UFC, de akkor bizony hazudnék. Tény viszont, hogy jó volt az öreg a háznál, a trash talk beindította a reakciókat, melyekből nem mindig Chael jött ki győztesen, a magabiztosságából azonban sosem veszített. Ő volt talán az első harcos, aki az UFC-ben komolyan meg tudta szorongatni Anderson Silva-t, azonban az ötödik menetben végül belenézett egy fojtásba, így szertefoszlottak álmai a bajnoki cím iránt. A visszavágón pedig már nem adatott meg számára ugyanilyen esély, ott Silva a második menetben pontot tett az ügy végére, Chael pedig megint az öv nélkül mehetett haza. Jones ellen összehozott magának egy meccset, a TUF évad levezetése után pedig hasonló volt számára a forgatókönyv, mint azelőtt: Jon dominált, és végül behúzta a meccset. Sonnen karaktere érdekes volt a ketrecben, és azon kívül, nem véletlen, hogy több alkalommal a WWE is megkereste.

Chael pár nappal ezelőtt a „You’re welcome” című műsorban beszélt arról, hogy egy 5 millió dollárról szóló szerződés ajánlatot  kapott a WWE-től, ő viszont nemet mondott. Ezt sosem mondta el Dana-nak, aki szerinte erre úgy reagált volna, hogy nagyobb összeget ajánl fel a számára, hogy maradásra bírja Sonnen-t. Bár Chael elmondása szerint saját magához volt lojális, nem pedig az UFC-hez, még úgy sem tudta elfogadni Vince McMahon ajánlatát, hogy legbelül pontosan tudta, ez csupán üzlet, semmi több. „Az amerikai gengszter” úgy nyilatkozott, hogy szerinte senki sem neheztelt volna rá ezért, ő azonban nem így látta a jövőjét.

A folytatást pedig tudjuk, Chael visszavonult (legalábbis egy kis időre), pedig az XFC komolyan dolgozik azon, hogy lehozzák Brazíliában a Wanderlei vs Sonnen meccset. Miután Wandy hétvégén, a Perjés Dórát is soraiban tudó gálán nyíltan beszélt arról, hogy Brazíliában az XFC égisze alatt kiállna Sonnen ellen. Sonnen erre válaszolva azt mondta, hogy tiszteletben tartja a doppingvétség miatti eltiltását, de Metamoris gálán kiállna Wandy ellen.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr326862371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása