TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nate Diaz is visszatér, ellenfele Raphael Dos Anjos

2014.09.25. 08:17 td_titusz

nate-diaz_1.jpg

Úgy tűnik, hogy az UFC megtalálta a Diaz testvérek szívéhez vezető utat. Mint olvashattatok róla, Nick Diaz nemrég bejelentette, hogy visszatér pihenőjéről, hogy megküzdjön a korábbi P4P listavezetővel, a horror sérüléséből felépülő Anderson Silvával. De mi van a kisöccsével?

Nos, erre is választ kaphattunk, ugyanis a hasonlóan balhés öcskös is visszatér. Legutóbb 2013. november 30-án láthattuk őt küzdeni, a TUF Finale 18 gálán, amikor is Gray Maynardot ütötte ki. Ezt követően fizetésbeli problémái akadtak, melyről az UFC nem nagyon akart tárgyalni vele, így Nate úgy döntött, hogy jegeli küzdősport karrierjét. Azóta eltelt egy év, és nem tudni, hogy az UFC vagy Diaz engedett, a lényeg, hogy sikerült megegyezniük a harcossal, aki ismét a ketrecbe lép. Az UFC.com-on megjelent hír szerint Diaz 2014. december 13-án tér vissza az UFC on FOX 13 gáláján, ellenfele pedig a súlycsoport listáján harmadik helyezettje, Raphael dos Anjos lesz.

rafael-dos-anjos2.jpg

Egy biztos, hogy Nate nem a könnyű utat választotta visszatéréséhez, Raphael irtózatosan jó formában van, az elmúlt két éveben egyedül Khabib Nurmagomedovtól kapott ki pontozással, legutóbb pedig karrierje legnagyobb győzelmét aratta, amikor is augusztus 23-án az UFC Fight Night 49 gálán kiütötte a korábbi bajnokot, Benson Hendersont. Ezzel a győzelemmel egyértelműen bekerült abba a körbe, ahonnan könnyen a kihívói pozícióban találhatja magát, főleg egy Diaz elleni győzelemmel.

Szóval az UFC on FOX „nehézsúlyú” gálája buta szóviccel élve egy kis könnyítést kapott. Hogy miért is mondom ezt? Azért, mert ezen a gálán igazi nehéztüzérséget vett be a szervezet. A főmeccset Junior dos Santos vívja Stipe Miocic ellen, továbbá visszatér Stefan Struve is, akkor a meglehetősen gyenge teljesítményt mutató Alister Overeemel száll ketrecbe. Ha ez nem lett volna elég, Matt Mitrione szeretne tovább kapaszkodni a ranglistán, melyhez következő lépcsőfoknak Gabriel Gonzangát kapta meg.

Nos, engem egyre jobban kezd érdekelni a gála. Ti hogy vagytok vele?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr366728013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása